Wilnis festival 2021

13 juli 2021

Wij hopen dat er op 13 augustus passende maatregelen zijn gevonden, waardoor de 1,5 meter-regel op het festivalterrein komt te vervallen. We beginnen daarom voorzichtig met de voorverkoop van de kaarten op maandag 19 juli om 13:00 uur bij Smit fietsen Wilnis. www.smit-fietsen.nl We beginnen met de voorverkoop om te voorkomen dat straks op 14 augustus ineens iedereen een kaartje wil kopen en we een grote toestroom krijgen naar de voorverkooppunten.

 

De voorverkoop zal een klein aantal kaarten zijn, omdat ook niet zeker is hoeveel mensen wij uiteindelijk op het terrein mogen toelaten. Mocht onverhoopt Wilnis festival 2021 toch niet doorgaan, dan zijn de gekochte kaarten geldig voor Wilnis festival 2022.

 

Let op! Dit jaar is na 20:00 uur voor toegang naar het festivalterrein een toegangskaartje nodig voor alle leeftijden. Dus iedereen die het terrein op wil, heeft een toegangskaartje nodig. En afhankelijk voor de maatregelen die dan gelden, waarschijnlijk de coronacheck-app of toegangstesten.