Organisatie

Na 2 jaar leven met corona-maatregelen, mogen we dit jaar weer een ‘gewoon’ programma organiseren. In 2020 kon Wilnis festival niet doorgaan, in 2021 mochten wij in aangepaste versie een prachtig evenement organiseren. Helaas konden toen toch veel activiteiten niet doorgaan. Maar we konden elkaar weer even opzoeken, een feestje vieren zonder anderhalve meter afstand te houden en lekker hard mee zingen met de live muziek.

 

Dit jaar gaan we weer voor een volledig programma. Dat is best een uitdaging na 2 jaar. Het is weer even opstarten en zoeken hoe het dagprogramma altijd vorm kreeg. Niet alle vrijwilligers maken nog onderdeel uit van ons team, daarmee is ook wat kennis en ervaring verloren gegaan. Dat betekend voor de andere soms opnieuw het wiel uitvinden. Soms geeft dat ook weer een frisse kijk op de zaken.

 

Helaas is het de Veenlopers niet meer gelukt om de organisatie compleet te krijgen. Ook zij kampen met het probleem voor het vinden van genoeg vrijwilligers. Wat voor ons betekend dat de Dorpsloop niet meer zal plaats vinden.

Wel is de oude vertrouwde klompenrace, kindermiddag en 55+ bingomiddag weer terug van weg geweest. Ook de kermis zal weer van de partij zijn. En zijn we trots op het mooie en gezellige  REVE terras.

 

Wij hopen jullie te zien in week 33 in het Speelwoud.

 

Een gezellig en veilig Wilnis festival gewenst, namens

Ben, Jochem, Silvia en vrijwilligers.