Organisatie

Sinds 1985 is het Wilnis festival een feit. Het eerste jaar werd het 900-jarige bestaan van Wilnis gevierd. Al heel snel was duidelijk dat in Wilnis zeker een feestje gevierd kan worden. We kunnen zo lekker feesten met z’n allen dat in 2018 nog altijd het Wilnis festival levendig aanwezig is in week 33

Wat volgens ons zeker niet gemist kan worden tijden het Wilnis festival is café Den Vagebond, speciaal gebouwd voor het Wilnis festival. Een café wat een heel jaar rust heeft en maar 4 dagen in het jaar vol gas gebruikt wordt. Helaas is na al die trouwe jaren van feestelijk gebruik ook slijtage opgetreden. Er wordt daarom nu ook hard gewerkt om Den Vagebond weer helemaal feestklaar te hebben voor week 33.

Zou u het leuk vinden om de naam van uw bedrijf, voetbalteam, persoonlijke naam o.i.d. terug te zien op de gevel van dit bijzondere café, er is een sponseringactie gaande voor de renovatie. Schiet ons eens aan als u interesse heeft of benader ons via de mail feest@wilnisfestival.nl Dan kunnen wij u informeren over de mogelijkheden.

Een gezellig en veilig Wilnis festival gewenst,
namens Ben, Ger, Jochem, Silvia en vrijwilligers.


De organisatie wil op deze plaats nog even hun dank uitspreken aan alle vrijwilligers, sponsors, bedrijven, verenigingen en instellingen die ook dit jaar weer spontaan hebben bijgedragen aan de realisatie van dit feest.

Ook willen wij dit nog even kwijt:

Met de huidige nieuwe alcoholwetgeving wordt het voor ons steeds moeilijker om een goede controle uit te voeren van alcoholgebruik onder jongeren. Wij zijn ons bewust van het belang hiervan.

Omdat de alcoholische drankjes worden verkocht op een afsloten terrein, wordt hier de regelgeving nageleefd. Dat betekend Geen alcohol (gebruik of verkoop) onder de 18 jaar! Maar wij zijn ons ook bewust dat u soms een rondje over de kermis wilt lopen met uw drankje. Dat kan, maar u zal wat vaker hierop worden gewezen door onze vrijwilligers. Op de kermis lopen vrijwilligers rond om een oogje in het zeil te houden. Wij wijzen u er graag op dat zodra u de kermis verlaat, de APV weer van kracht is en u geen alcohol mee mag nemen.

Om alcoholgebruik onder jongeren tegen te gaan, zal ook hier door de politie beter op gecontroleerd worden.