Organisatie

rouwadvertentie.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Al voor de 35e keer mogen wij het Wilnis festival organiseren. Een mijlpaal! Als wij er met elkaar over nadenken, zijn dat toch heel veel dagen feest bij elkaar opgeteld. En elke dag van die 35 keer heeft een ander verhaal.

 

Wij organiseren dit feest elk jaar weer met veel plezier en hebben hier hele mooie herinneringen opgebouwd. Met elkaar en met alle festivalgangers, jong en oud. Natuurlijk hopen wij dat jullie dit hetzelfde ervaren. Dat jij, als je terugkijkt naar de afgelopen 34 jaar (of de jaren dat jij erbij bent geweest) ook met een glimlach terug denkt aan alle leuke gezellige dingen die jij hebt meegemaakt tijdens het Wilnis festival.

 

Nog altijd, vanaf het eerst jaar, organiseren wij de 55+ middag en de kindermiddag. Ook is er nog altijd alle avonden live muziek. De kermis is een element die er ook al alle jaren bij hoort. Verder zijn er activiteiten en elementen op het terrein bijgekomen en afgevallen. Zo hebben we een aantal jaren een soundmixshow gehad, waarbij de winnaar mocht optreden op zaterdagavond op het podium. Er is meerdere malen een klaverjasmiddag geweest, een tienermiddag en ook ‘De sterkste man van Wilnis’ is een aantal jaren een mooi onderdeel van het Wilnis festival geweest.

 

Voor de 35e keer hebben wij weer met veel plezier de voorbereidingen gedaan. We hopen samen met jullie dit jaar ook weer een fantastisch festival te gaan beleven.

 


Een gezellig en veilig Wilnis festival gewenst,
namens Ben, Ger, Jochem, Silvia en vrijwilligers.


De organisatie wil op deze plaats nog even hun dank uitspreken aan alle vrijwilligers, sponsors, bedrijven, verenigingen en instellingen die ook dit jaar weer spontaan hebben bijgedragen aan de realisatie van dit feest.

Ook willen wij dit nog even kwijt:

Met de huidige nieuwe alcoholwetgeving wordt het voor ons steeds moeilijker om een goede controle uit te voeren van alcoholgebruik onder jongeren. Wij zijn ons bewust van het belang hiervan.

Omdat de alcoholische drankjes worden verkocht op een afsloten terrein, wordt hier de regelgeving nageleefd. Dat betekend Geen alcohol (gebruik of verkoop) onder de 18 jaar! Maar wij zijn ons ook bewust dat u soms een rondje over de kermis wilt lopen met uw drankje. Dat kan, maar u zal wat vaker hierop worden gewezen door onze vrijwilligers. Op de kermis lopen vrijwilligers rond om een oogje in het zeil te houden. Wij wijzen u er graag op dat zodra u de kermis verlaat, de APV weer van kracht is en u geen alcohol mee mag nemen.

Om alcoholgebruik onder jongeren tegen te gaan, zal ook hier door de politie beter op gecontroleerd worden.